Sponsori

Sponsori

 

 

Sponsori

Bine ați venit pe SITE-ul nostru, chiar dacă nu sunteți ”invitatul cu  numărul 100” al acestuia.

Intenția noastră nu este de-a vă păcăli, de-a vă atrage într-o cursă așa cum se întâmplă în cazul altora care promit premii substanțiale. Noi avem povestea noastră  pe care din tot sufletul dorim s-o împărtășim tuturor.

Noi și chimia?! este un concurs  adresat elevilor clasei a VII-a, debutanților în chimie, care îi ajută pe toți cei participanți să își formeze și să își dezvolte abilități precum  capacitate de concentrare, gândire logică și munca în echipă.

Desfășurarea lui este posibilă prin acțiunea de voluntariat a profesorilor si elevilor implicați și prin generozitatea unor oameni inimoși care ne respectă și știu că performanța se clădesțe în timp și cu perseverență.  Asociația Colegiului Național Iosif Vulcan Oradea(ASCNIVO-228115043) care sprijină excelența tinerilor , ne susține în demersurile noastre , dar și creează cadrul legal pentru a veni în sprijinul altor persoane, firme, fundații  care pot și doresc să susțină performanța și excelența tinerilor într-un domeniu științific.

Numără-te și tu printre sponsorii Concursului nostru. Poți dona:

Se pot face donații/sponsorizări:

  • cash – persoana de contact pentru acest proiect este prof. Crăciun Rodica-0744707559, rodicacraciun2014@gmail.com, de la care veți primi chitanță pentru suma  donată/sponsorizată.
  • sau prin  transfer bancar în contul acociației RO71BTRL00501205B38653XX, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea: pentru Concursul  Noi și chimia

Vă mulțumesc  anticipat!

Nu e  reacție chimică, dar ați adus un zâmbet  pe chipul unui mic chimist.

Pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție

Cu deosebit respect și recunoștință

prof. Crăciun Rodica,  telefon: 0744707559, Email: rodicacraciun2014@gmail.com